Аваков пригрозив "розстріляти" поліцейських за ДТП на нових автівках
Категорія
Події
Дата публікації

Аваков пригрозив "розстріляти" поліцейських за ДТП на нових автівках

Аваков пригрозив "розстріляти" поліцейських за ДТП на нових автівках
Джерело:  24 канал

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пригрозив розстріляти перших трьох поліцейських, які потраплять в ДТП на нових Mitsubishi Outlander PHEV.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

"З огляду на вартість цих машин і особливо їх специфіку, ми перед тим, як їх дати, спочатку змусимо поліцейських тричі пройти іспит, потім показати, як вони вміють водити електромобіль. І ми домовилися перших трьох розстріляти, хто потрапить в аварію", – заявив міністр внутрішніх справ.

Читайте також: в Україні запустили новий вид поліції: опубліковані фото та відео

Також зазначається, що один з підлеглих Авакова повідомив, що Біла Церква отримає 2 Mitsubishi Outlander з 15, виділених на Київську область.

Нагадаємо, патрульна поліція отримала 635 новеньких Mitsubishi Outlander. Автомобілі закупили в японської компанії зі значною знижкою.
Як повідомляв ONLINE.UA, 29 травня глава МВС Арсен Аваков повідомив, що у Кривому Розі запустили поліцейський велопатруль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?