Аваков радить шукати "пігулки" для членів команди Зеленського після заяви про Азербайджан
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков радить шукати "пігулки" для членів команди Зеленського після заяви про Азербайджан

Аваков радить шукати "пігулки" для членів команди Зеленського після заяви про Азербайджан
Джерело:  online.ua

Нещодавно народна обраниця від "Слуги народу" Людмила Марченко неочікувано для всіх заявила, що Україна готова допомогти Азербайджану під час військового протистояння з Вірменією. На цю заяву зразу ж відреагував очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков - чиновник категорично наголосив, що жодна зі сторін конфлікту не отримає допомоги від української влади та українців. Про "намір" команди Володимира Зеленського допомагати Баку нардепка Марченко заявила в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні розглядається питання складання списку, що саме потрібно. Україна готова сьогодні на різних майданчиках підтримувати Азербайджан. Це і військова підтримка, і гуманітарна", - заявила народна обраниця.

Першим цю пропозицію прокоментував глава МВС Арсен Аваков. Чиновник звернув увагу на те, що про жодну військову допомогу як Азербайджану, так і Вірменії, наразі не йдеться.

"Україна не буде надавати військову допомогу в азербайджано-вірменському конфлікті жодній зі сторін. А ось медичну допомогу – пігулки для надто вже фантазуючих депутатів треба б пошукати усією країною", - написав Арсен Аваков.

На скандальну заяву народної обраниці також відреагував міністр закордонних справ Дмитро Кулеба - український дипломат закликав політиків до зважених висловлювань.

"В умовах активного збройного протистояння, чисельних жертв та руйнувань, вкотре закликаю всіх до зважених заяв та коментарів, які б не збуджували емоції, не провокували протистояння і ворожнечу, а відповідали офіційній позиції Української держави", - написав Дмитро Кулеба на своїй сторінці у Фейсбук.

Український дипломат звернув увагу на те, що рішення про військову допомогу іншій державі може ухвалити лише Кабінет міністрів України або ж глава держави Володимир Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що партія українського лідера Володимира Зеленського "Слуга народу" неочікувано для всіх висунула від своєї партії кандидата у мери Миколаєва Єгора Клецова, який виправдовує політику очільника Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?