Аваков закликав не спекулювати на його відносинах з президентом України
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков закликав не спекулювати на його відносинах з президентом України

Аваков закликав не спекулювати на його відносинах з президентом України
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав говорити про його відносини з президентом України Петром Порошенком "без пересмикувань", а коментаторам побажав "перейти зі світу фантазій до реальності".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter міністра внутрішніх справ.

"Коментаторам моїх відносин з президентом: перейдіть зі світу фантазій до реальності - це не кіно і не гра. Не треба пересмикувань і спекуляцій. А то, як начитаєшся, то й "Картковий будиночок" дивитися далі не треба - ви розписуєте крутіше", - написав Аваков у мікроблозі.

Читайте також: У сина Авакова проводять обшуки - ЗМІ

Нагадаємо, раніше Аваков заявляв про дружні стосунки з президентом. Втім у ЗМІ писали про те, що між Порошенко і главою МВС стався конфлікт після того, як поліція дозволила активістам встановити намети на вул. Грушевського в Києві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що між українським лідером Петром Порошенко і міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим не виникало конфліктів через появу наметів мітингувальників під будівлею Верховної Ради України в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?