Аваков заявив про розшук ще одного з чиновників Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков заявив про розшук ще одного з чиновників Януковича

Аваков заявив про розшук ще одного з чиновників Януковича

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що екс-народний депутат України, колишній глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами часів Януковича Владислав Каськів оголошений в розшук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави МВС.
"Каськів оголошений в розшук. Йому повідомили про підозру за ч.5 ст. 191 і ч.2 ст. 366 КК України. Департаментом захисту економіки, спільно з Генпрокуратурою - розслідувано і доведено для розгляду в суді один з багатьох протиправних епізодів діяльності екс- голови Держкомфінпослуг часів Януковича Владислава Каськіва. Йдеться про розкрадання державних коштів в 2012-2013 роках - 7 500 000 гривень за укладеним Каськівим договором про надання рекламних послуг з ТОВ «Глорія», як виявилося, фіктивним. Рішенням суду Каськів, який тривалий час ховається за кордоном, оголошений в розшук, на його майно накладено арешт", - написав Аваков.

Відзначимо, що глава МВС неправильно вказав посаду Каськіва, назвавши його екс-главою Держкомфінпослуг.


Міністр додав, що в розслідуванні перебуває ще кілька епізодів на значно більші суми розкрадань державних коштів.


Раніше прем'єр-міністр

Арсеній Яценюк заявив, що конфісковані у колишнього оточення зниклого екс-президента Віктора Януковича 3 млрд гривень підуть на дофінансування МВС України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?