Аварія на шахті Донбасу: з'явилися нові подробиці трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

Аварія на шахті Донбасу: з'явилися нові подробиці трагедії

Аварія на шахті Донбасу: з'явилися нові подробиці трагедії
Джерело:  online.ua

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, а також управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій підтвердили  аварію, яка сталася на вугільній шахті у Торецьку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"Стався викид вугілля і газу. Там знаходилися чотири шахтаря, три встигли вибігти, один десь під завалами. Поки що мені не повідомили, чи знайшли його", - заявив губернатор.


Пізніше він додав, що "на жаль, щойно мені повідомили, що одну людину знайшли без ознак життя".


Читайте також: Трагедія на шахті у Львівській області: з'явилися фото з місця подій

"Інформації про нього у мене немає", - додав Жебрівський.
У свою чергу, голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець на своїй сторінці у Fаcebook також повідомив про загибель шахтаря.
"На жаль, в цей гарний весняний день знову сталася трагедія на шахті... Тепер вже в Донецькій області на ш. "Центральна". О 14:00 стався викид вугілля. Загинув робітник очисного вибою. Гірничорятувальна служба робить все, щоб дістати тіло гірника", - написав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на шахті "Степова" на Львівщині через вибух метану загинули вісім людей, ще шестеро отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?