Авдіївка занурилася в темряву через загострення боїв на Донбасі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Авдіївка занурилася в темряву через загострення боїв на Донбасі: з'явилися фото

Авдіївка занурилася в темряву через загострення боїв на Донбасі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В результаті обстрілу бойовиків ДНР, Авдіївка Донецької області позбулася електро-, водо- і теплопостачання.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Начальник ГУ Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін інформував в Facebook, що через бойові дій місто було знеструмлено, і що якщо найближчим часом не вдасться відновити електропостачання, буде припинено теплопостачання житлових будинків і об'єктів соціальної сфери.


Читайте також: Загострення на Донбасі: стало відомо про величезні втрати бойовиків і російських військ


"Військово-цивільна адміністрація і ДСНС роблять все можливе, щоб не допустити катастрофу в місті. Для посилення місцевого підрозділу поліції відправили зведений загін з числа співробітників главку. Поліцейські будуть забезпечувати громадський порядок, в разі необхідності надавати допомогу жителям. Поліція міста переведена на посилений режим несення служби", - йдеться в повідомленні. Також Аброськін оприлюднив фото посилення, відправленого в Авдіївку.


Пізніше глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пояснив, що теплопостачання теж пропало: "Тільки що рашісти перебили останню лінію електропередач на Авдіївку. Знеструмлена фільтрувальна станція і коксохім (який забезпечував теплом Авдіївку). Місто залишилося без води, без електрики і без теплопостачання" .


При цьому в Авдіївці знаходиться близько 25 тис мирних жителів, а температура впала до -18 градусів Цельсія.


Як повідомляв ONLINE.UA,  30 грудня в зоні АТО загинуло трое українських військовослужбовців.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?