Авіакатастрофа Ан-148 в Підмосков'ї: з'явилося відео моменту аварії
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіакатастрофа Ан-148 в Підмосков'ї: з'явилося відео моменту аварії

Авіакатастрофа Ан-148 в Підмосков'ї: з'явилося відео моменту аварії
Джерело:  online.ua

Падіння пасажирського літака Ан-148, який розбився 11 лютого в Підмосков'ї, потрапило на камери відеоспостереження. На кадрах зафіксовано, як лайнер, на борту якого загинула 71 людина, впав на землю і вибухнув.

Відповідне відео було опубліковано на Telegram-каналі Mash, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Авіакатастрофа Ан-148 в Росії: опубліковано перше відео з місця події

На 5-й секунді в ролику з'являється велика хмара вогню і диму, яка виникла в момент зіткнення літака із земною поверхнею. На 26-й секунді запису в кадрі зафіксован великий вибух, після якого з'являється велика вогняна куля.

Також очевидці опублікували в мережі відео пошукової операції на місці катастрофи Ан-148. На кадрах видно, що від падіння на землю уламки повітряного судна розкидало на великі відстані. Свідки аварії розповідають, що чули гучний вибух, який виник в момент падіння літака на землю. При цьому вони запевняють, що повітряне судно загорілося ще в повітрі.

Російські ЗМІ повідомляють, що незадовго до аварії пілот Ан-148 нібито подавав сигнал про несправності і запитував дозволу на аварійну посадку. В аеропорту і Слідчому комітеті цю інформацію спростовують.

В даний час на місці аварії йде рятувальна операція, до якої залучено понад 20 бригад співробітників МНС. Пошуки тіл загиблих будуть вестися цілодобово.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Каліфорнії на житловий будинок впав вертоліт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?