Авіакатастрофа МАУ в Ірані: експерт назвав ймовірну причину трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

Авіакатастрофа МАУ в Ірані: експерт назвав ймовірну причину трагедії

Авіакатастрофа МАУ в Ірані: експерт назвав ймовірну причину трагедії
Джерело:  online.ua

Авторитетний авіаексперт з Австралії Джефрі Томас припускає, що боїнг МАУ, який розбився під Тегераном, не збивала ракета, але вибух міг статися у середині літака. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "DW".

"Схоже, що стався невеликий вибух, наче спалах, перед тим, як літак впав на землю. Після падіння стався вже набагато більший вибух, який, схоже, і вбив усіх, хто був на борту", - заявив експерт, проаналізувавши відео падіння літака.

Окрім того, він звернув увагу на те, що ресурс із відстеження польотів літаків flightradar24 не показував відхилень траєкторії польоту, а потім передача інформації про політ обривається. Експерт припускає, що так могло статися через вибух, можливо, у кабіні пілота, який пошкодив електроніку.

Варто зазначити, що фахівець зразу ж відкинув припущення, що літак міг бути збитий ракетою, оскільки ракета знищила б літак ще у повітрі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в авіакомпанії МАУ запевняють, що літак Boeing 737-800, що розбився в Ірані, був справний, і не припускають помилку екіпажу. За словами президента МАУ Євгенія Дихне, "це був один з кращих наших літаків з прекрасним, надійним екіпажем".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?