Авіакатастрофа турецького Боїнга в Киргизстані: з'явилися нові відео, фото та дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіакатастрофа турецького Боїнга в Киргизстані: з'явилися нові відео, фото та дані

Авіакатастрофа турецького Боїнга в Киргизстані: з'явилися нові відео, фото та дані
Джерело:  online.ua

Авіакатастрофа турецького літака Boeing-747 в Киргизстані  могла статися через те, що літак не зміг вписатися в посадкову смугу аеропорту Манас, заявив міністр транспорту і доріг країни Жамшітбек Калілов.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


"Створено штаб з розслідування причин аварії. Чому він не зміг вписатися - через технічний збій або погодні умови, ми поки сказати не можемо", - сказав Калілов.


Відзначимо, борт належав турецьким авіалініям Turkish Airlines.


Після краху літак впав на дачне селище під Бішкеком, через що загорівся ряд будинків.


Згідно з останніми даними Міністерства охорони здоров'я Киргизстану, не менше 32 людей загинули в результаті катастрофи. При цьому в Міністерстві охорони здоров'я Киргизстану підкреслили, що число жертв може зрости до 40 осіб.


Читайте також:  Крах Ту-154: в Росії розповіли, як саме падав літак


Агентство "Інтерфакс" уточнило, що серед загиблих - 15 місцевих жителів дачного селища, на який впав літак. Серед них дев'ять дорослих і шестеро дітей.


Також в мережі з'явилося відео з місця гасіння пожежі на місці, куди впав літак.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в грудні літак Ту-154 Міністерства оборони Росії, на борту якого перебували 92 людини, впав в Чорному морі під Сочі. Всі, хто знаходилися на борту, загинули.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?