Авіаудар окупантів по Василькову викликав пожежу на нафтобазі
Категорія
Україна
Дата публікації

Авіаудар окупантів по Василькову викликав пожежу на нафтобазі

Авіаудар окупантів по Василькову викликав пожежу на нафтобазі
Джерело:  online.ua

Після чергового авіудару окупаційних військ РФ в Василькові під Києвом вдруге спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі.

Джерело: Telegram-сторінка  глави Київської ОДА Олексія Кулеби

Окупанти спричинили нову пожежу на нафтобазі у Василькові 

У Василькові після авіаудару горить нафтобаза. У селі Крячки окупант уночі обстріляв нафтобазу, -зазначив очільник Київської області.

В обласному управлінні поліції додали, що військові РФ скинули щонайменше шість ракет у район військового аеродрому у Василькові.

Внаслідок ворожих атак пошкоджено склад з боєприпасами, там детонують снаряди, почалася пожежа.

Окрім цього, за інформацією ДСНС, внаслідок ворожого обстрілу у с. Квітневе Броварського району виникла пожежа складу зберігання замороженої продукції.

За попередньою інформацією, жертв та постраждалих не має.

Окрім цього у наслідок обстрілу Подільского району Києва окупаційними військами спалахнула покрівля адміністративної будівлі, у якій розташоване приміщення Ощадбанку, повідомили у ДСНС.

На щастя, жертв та постраждалих немає. Пожежники встановили, що покрівля спалахнула внаслідок влучення невідомого об'єкта, який за попередньою інформацією, виявився беспілотником.

За даними британської розвідки, ключова частина російських військ наразі перебуває в 25 км від центру Києва.

Однак бої на північний захід від української столиці тривають.

Елементи великої російської колони на північ від Києва розсіялися. Це, ймовірно, підтримає спробу Росії оточити місто. Це також може бути спробою Росії зменшити свою вразливість перед українськими контратаками, які завдали значної шкоди російським силам, - повідомляють представники британської розвідки.

Представники Міноборони Великої Британії також заявили, що Харків, Чернігів, Суми і Маріуполь перебувають в оточені російських окупаційних військ і знаходяться під постійними обстрілами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?