Австралійський гравець в крикет заплатить за флірт з журналісткою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Австралійський гравець в крикет заплатить за флірт з журналісткою

Австралійський гравець в крикет заплатить за флірт з журналісткою
Джерело:  news.liga.net

Кріс Гейл, - австралійський гравець в крикет, - платить своєму клубу Melbourne Renegades Twenty20 $7000 за те, що в прямому ефірі запросив журналістку спортивного каналу на побачення, передає  ЛИГА.net.


Інцидент за участю Гейла і кореспондента каналу Ten Sport Мелані Маклафлін стався в неділю. У відповідь на запитання журналістки про свій стиль гри Гейл несподівано почав з нею загравати.


"Приємно в перший раз побачити твої очі. Сподіваюся, після матчу ми зможемо піти куди-небудь випити. Не червоній, дитинко", - сказав Гейл, спровокувавши бурю обурення в соцмережах і ЗМІ.


За інцидентом послідувала реакція ліги BBL, в рамках якої проходив матч, телеканалу, на якому працює Маклафлін, і клубу, який представляв Гейл. Всі вони назвали його поведінку вкрай недоречною.


"Сенс цієї ліги в тому, що вона подобається дітям, сім'ям і жінкам. Поведінці такого роду просто немає місця в лізі BBL, та й взагалі в крикеті", - заявив глава BBL.


Кріс Гейл змушений був вибачитися за свою поведінку. У своє виправдання він заявив, що його незграбний жест був жартом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?