Авто російських дипломатів у Києві облили фекаліями - з'явилася реакція РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Авто російських дипломатів у Києві облили фекаліями - з'явилася реакція РФ

Авто російських дипломатів у Києві облили фекаліями - з'явилася реакція РФ
Джерело:  online.ua

Будівлю торгового представництва Російської Федерації в Києві невідомі закидали димовими шашками, а машини дипломатів РФ пошкодили та облили фекаліями, передає ONLINE.UA з посиланням на заяву МЗС РФ.

Вказано, що 27 вересня біля російського дипвідомства невідомі провели "хуліганську акцію".

"На територію установи були кинуті димові шашки, нанесені образливі написи на його огородження, а також завдано збитків автотранспорту російських дипломатів", - сказано в повідомленні.

 За словами російських дипломатів, співробітники патрульної поліції і Нацгвардії України, які прибули на місце події "мовчки спостерігали за безчинствами і нічого не робили".

"Очікуємо від української сторони публічного засудження цієї варварської витівки", - написали в МЗС РФ.

Окрім того, російська сторона вимагає негайне розслідування злочину і забезпечення безпеки російських представництв на території України, їх співробітників та майна. Також РФ вже направила в МЗС України відповідну ноту протесту.

Як повідомляв ONLINE.UA, в  РФ стверджують, що за висилкою російських дипломатів  Грецією стоїть Вашингтон. 13 липня МЗС РФ викликало посла Греції  в Москві Андреаса Фриганаса — йому було висловлено рішучий протест.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?