Автомобіль Шеремета замінували Кузьменко й Антоненко - версія слідства
Категорія
Україна
Дата публікації

Автомобіль Шеремета замінували Кузьменко й Антоненко - версія слідства

Автомобіль Шеремета замінували Кузьменко й Антоненко - версія слідства
Джерело:  BBC

Слідство у справі вбивства Павла Шеремета стверджує, що замінували автомобіль журналіста волонтерка Юлія Кузьменко та ветеран АТО Андрій Антоненко, також відомий музикант Riffmaster. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.

За версією правоохоронців, фігуранти справи щодо вбивства проходять в інших розслідуваннях, пов'язаних з підривами.

Загалом проаналізовано тисячі телефонних абонентів, розмов, вилучено 800 документів, допитано близько 3 тисяч осіб. Слідчі досліджували відеозаписи з камер спостереження.

Згідно з висновками експертів, саме Кузьменко й Антоненко потрапили в об'єктиви камер вночі 20 липня 2016 року неподалік від місця вибуху. Попередньо ідентифікувати сержанта ООС допоміг принт з його одягу.

Нагадаємо, напередодні у четвер, 12 грудня, особисто міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив про затримання підозрюваних у вбивстві журналіста.

Як повідомляв ONLINE.UA, ветеран АТО Андрій Антоненко затриманий у своєму будинку через розслідування про вбивство Павла Шеремета. Він встиг проінформувати у соціальних мережах, що скоро у місці його проживання почнуть обшуки. Підозру йому зачитали, але не дали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?