"Автономний регіон Донбас": кум Путіна виступив з новою скандальною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Автономний регіон Донбас": кум Путіна виступив з новою скандальною заявою

"Автономний регіон Донбас": кум Путіна виступив з новою скандальною заявою
Джерело:  YouTube

Глава проросійської організації "Український вибір – право народу" та очільник політради партії "Опозиційна платформа – за життя" Віктор Медведчук відзначився ще однією скандальною заявою щодо Донбасу. Цього разу кум Путіна заявив про необхідність створення так званого "автономного регіону Донбас", а також – закріплення такого статусу у Конституції України, передає ONLINE.UA з посиланням на "112 канал".

"Наш план-концепція передбачає три розділи: законодавчий, адміністративний і розділ, що стосується порядку і процедури впровадження миру. Згідно з планом, передбачається створення на Донбасі автономного регіону "Донбас" у складі України" – заявив Медведчук під час надзвичайного з'їзду своєї партії.

Окрім того, він стверджує, що домовленості щодо такого статусу Донбасу можуть бути досягнуті у чотирикутнику Київ – Донецьк –Луганськ – Москва.

"Пан Порошенко каже про те, що ключ від миру – у Кремлі. Це дійсно так. Але на відміну від нього та інших, які рвуться до влади, ми не просто знаємо де цей ключ, ми знаємо двері із замковою щілиною, від яких цей ключ. Більш того, ми знаємо, як відкрити двері до світу", – додав кум очільника Кремля.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що президент РФ Володимир Путін розповів, що його кум, лідер проросійської організації "Український вибір — право народу" Віктор Медведчук літав у Росію, щоб домовиться про звільнення 24 українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?