Автопілот Tesla зупинився посеред цвинтаря через невидиму "людину" на шляху
Категорія
Технології
Дата публікації

Автопілот Tesla зупинився посеред цвинтаря через невидиму "людину" на шляху

Автопілот Tesla зупинився посеред цвинтаря через невидиму "людину" на шляху
Джерело:  online.ua

Один з користувачів електрокару компанії Tesla став свідком дивакуватого інциденту, пов'язаного з особливостями бортового автопілота. Система зупинила автомобіль під час проїзду через цвинтар, бо побачила "людину" на шляху. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений у соціальних мережах ролик.

За відомими подробицями, автором цікавого відео став користувач Twitter Ovidiu Maciuc.

Система електрокару не просто зареєструвала якусь особу перед ним, вона вивела її місцеперебування на екран у салоні. Утім, автор ролику продемонстрував через лобове скло, що жодних людей на шляху транспорту немає.

Цей "привид" спрямував у протилежну від власника Tesla сторону та згодом зник з бортового монітора.

"Система уникання перешкод Tesla виявила невидиму людину/істоту на цвинтарі. Перепрошую, але що за чорт, Ілоне Маску?" - запитав автор оригінального твіту.

Він тегнув засновника Tesla у своєму повідомленні. Бізнесмен відомий своєю активністю у Twitter, він неодноразово відповідав раніше на найцікавіші звернення та згадки.

У соціальній мережі пожартували, що феномен виявила нова функція від виробника, яка дозволяє бачити "привидів".

Як повідомляв ONLINE.UA, Ілон Маск, який відзначився заснуванням компаній SpaceX і Tesla, перестав бути найбагатшою людиною за версією агентства Forbes. Напередодні він поступився засновнику Amazon Джеффу Безосу.

Буквально за один день статки американо-канадського бізнесмена зменшилися на 13,5 мільярда доларів, загальний показник наразі становить близько 176,2 мільярда. Безос володіє 182,1 мільярда доларів, тож Маск обійняв все ще дуже почесне друге місце рейтингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?