Автор культової пісні ДНРівців виступив на тлі свастики: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Автор культової пісні ДНРівців виступив на тлі свастики: опубліковано фото

Автор культової пісні ДНРівців виступив на тлі свастики: опубліковано фото

Вокаліст російської рок-групи "Аліса"  Костянтин Кінчев, який заявляв, що не приїде з концертом на територію тимчасово окупованих Луганської та Донецької областей до тих пір, поки не визначиться офіційний політичний статус Донбасу, виступив на тлі свастики.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Олега Кашина.
"Концерт Аліси - і вражає, що, звичайно, тридцять років тому була стаття "Аліса з косим чубчиком", символ несправедливого радянського цькування рок-музикантів - вони звинувачували Алісу в фашизмі, і всі говорили - що за маячня, зовсім розумом рушила радянська пропаганда", - написав Кашин.
Як відомо, свастика - це знак у вигляді хреста з загнутими під кутом кінцями, який став емблемою фашизму і символом варварства і насильства.
Нагадаємо, Костянтин Кінчев написав пісню "Небо слов'ян", яка стала культовою для бойовиків Донбасу. Саме під цю пісню створюються пропагандистські ролики за участю проросійських бойовиків так званих ДНР і ЛНР.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  син відомого радянського рок-музиканта Ігоря Талькова, який загинув в 1991 році, Ігор, виступив на території тимчасово окупованого Донбасу і оприлюднив зняті ним фото розрухи на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?