Автора незручного для Путіна питання заарештували: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Автора незручного для Путіна питання заарештували: з'явилося відео

Автора незручного для Путіна питання заарештували: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Будівельник космодрому «Східний» Антон Тюрішев, який запитав Путіна на минулорічній «Прямій лінії» чому їм не платять зарплату, вчора був затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового утримання міста Уссурійськ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку блогера Рустема Адагамова в Facebook.


"Тюрішева викликали в поліцію «просто для розмови», але потім оформили протокол, начебто за те, що він використовував нецензурну лексику в громадському місці. Після чого відвезли в суд, який помістив його під арешт", - повідомив він.


"До речі, тоді Путін пообіцяв розібратися і взяти ситуацію з виплатою зарплат «під особистий контроль». Як він розібрався тепер видно - зарплату так і не виплатили досі, а того, хто поставив незручне запитання посадили за ґрати", - додав блогер.


Також кореспондент "Нової газети" Зінаїда Бурська повідомила, що Антон Тюрішев заарештований на п'ять діб і готовий оголосити голодування.



Нагадаємо,  прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, аналізуючи найбільш поширені Володимиру Путіну питання, які надходять на пряму лінію, заявив, що більшість росіян не хвилює курс рубля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?