Автори "Гри престолів" вперше прокоментували скандальний кіноляп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Автори "Гри престолів" вперше прокоментували скандальний кіноляп

Автори "Гри престолів" вперше прокоментували скандальний кіноляп
Джерело:  online.ua

У фінальних епізодах "Гри престолів" глядачі помітили кавовий стакан Starbucks. Цей кіноляп активно обговорювався в соціальних мережах, однак ніхто не міг зрозуміти, було це зроблено випадково чи навмисно, адже досі автори рейтингового проєкту не коментували свою помилку. Однак журналістам Esquire таки вдалось поспілкуватись із творцями "Гри престолів" – сценаристом Девідом Беніоффом та продюсером Деніелом Бретт Вайсом, передає ONLINE.UA.

"Це як перський килим. За традицією, при його створенні ти припускаєш невелику помилку, тому що тільки Бог може зробити щось ідеальним. Ось чому я поставив кавовий стакан. Це було свідоме, узгоджене рішення,"– зазначив Девід Беніофф.

Однак після жарту сценарист вирішив розповісти правду прихильникам. Він зізнався, що поява кавового стакана у кадрі була абсолютно випадковою.

"Ми так сильно сконцентрувалися на Дейєнеріс і Джона Сноу, що не побачили стакан просто в центрі. Спочатку я не міг повірити, що це сталося. А потім ми відчули сором", – додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома британська актриса  Емілія Кларк опублікувала зворушливий пост  — прощання з телесагою і своїм персонажем Дейнеріс Таргарієн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?