Авторка "50 відтінків сірого" підготувала для фанатів неочікуваний сюрприз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Авторка "50 відтінків сірого" підготувала для фанатів неочікуваний сюрприз

Авторка "50 відтінків сірого" підготувала для фанатів неочікуваний сюрприз
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома письменниця Еріка Леонард Джеймс, авторка еротичного бестселера "П'ятдесят відтінків сірого" (Fifty Shades of Grey), незабаром випустить новий роман. Жінка зізналася, що це буде нова казка для дорослих, які живуть поряд з нами, а головною героїнею стане дівчина з прототипом сучасної Попелюшки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Today.

На думку письменниці, нова книга має всі шанси повторити успіх попередньої.

"Джеймс розповіла про новий еротичний роман, який побачить світ весною 2019 року. Жінка відкрила секрет, що книга матиме назву"Містер" (The Mister) і в ній розповідатиметься про дівчину з прототипом Попелюшки. Вона запевняє, що її нове творіння відкриє для прихильників еротичних картин, зокрема "П'ятдесят відтінків сірого" (Fifty Shades of Grey), оновлену казку для дорослих", - сказано в повідомленні.

Авторка розповіла, що події розгортаються одразу в трьох місцях: Лондоні, Корнуоллі та Східній Європі. В центрі уваги постає молодий аристократичний хлопець Максим Тревельян, який є корінним англійцем, і дівчина Алесія Демачі, яка приїжджає в Лондон, щоб залишити позаду своє небезпечне минуле.

Перші примірники роману можна буде придбати за 17 доларів 16 квітня 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий актор та музикант Джастін Тімберлейк написав автобіографічну книгу, в якій поділився своїми секретами, спогадами та переживаннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?