Азаров програв суд про наклеп в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Азаров програв суд про наклеп в Україні

Азаров програв суд про наклеп в Україні

Екс-прем'єр-утікач Микола Азаров програв суд і апеляцію за своїм позовом проти радника глави Служби безпеки Маркіяна Лубківського, якого він звинувачував у наклепі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лубківського.
"Московські адвокати не допомогли посміховиськові на прізвище Азаров виграти проти мене суд і апеляцію за його позовом / Нагадаю, що в якості радника голови СБУ Наливайченка я, на основі наявної оперативної інформації, стверджував, що екс-прем'єр намагався дестабілізувати ситуацію в Україні, проплачуючи псевдо-акції протесту", - написав радник глави СБУ.
Раніше повідомлялося, що  російська організація екс-прем'єра-утікача Миколи Азарова під назвою "Комітет порятунку України" підготувала "список Грабовського" з іменами тих, кого вважає ворогами України. Серед інших є й прізвище Маркіяна Лубківського.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?