Азаров видав нові фантастичні заяви про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Азаров видав нові фантастичні заяви про Україну

Азаров видав нові фантастичні заяви про Україну
Джерело:  РІА Новини

Колишній прем'єр України  Микола Азаров, який втік до Росії і зараз проживає в Москві, виступаючи на з'їзді партії «Справедлива Росія» видав чергову порцію фантастичної брехні про Україну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

"0,7% населення України довіряють Верховній Раді по всім питанням. 3,6 % довіряють (президенту Петру) Порошенко. На багнетах керується країна, шляхом терору. Можна далі терпіти такий режим?" — розповів він.

Водночас, на думку колишнього чиновника, який за 20 років перебування в Україні так і не зміг вивчити її державну мову, саме росіяни мають розуміти "гіркоту", яку він відчуває.

"Я думаю, що ви розумієте те хвилювання і ту гіркоту, з якою я кажу ці слова, тому що, як прем'єр-міністр країни протягом чотирьох років, я сам несу відповідальність за те, що сталося», — повідав він.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Азаров розповідав про те, що не вірить у факти війни Росії з Україною на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?