Азербайджан застосував у Карабасі установки "Смерч": з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Азербайджан застосував у Карабасі установки "Смерч": з'явилося відео

Азербайджан застосував у Карабасі установки "Смерч": з'явилося відео
Джерело:  ТАРС

У міністерстві оборони Вірменії заявили, що в ніч на вівторок, 5 квітня, збройні сили Азербайджану застосували на лінії зіткнення в Нагірному Карабасі реактивну систему залпового вогню «Смерч».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
«День у день зростає калібр озброєння, яке використовується азербайджанською стороною. У ніч на 5 квітня на південному напрямку лінії зіткнення противник застосував РСЗВ "Смерч"», - відзначили в оборонному відомстві Вірменії, додали, що триває обстріл населених пунктів невизнаної Нагірно-Карабахської Республіки (НКР) і позицій Армії оборони по всій лінії зіткнення.
У Міністерстві оборони Азербайджану в свою чергу заявили про обстріл вірменською стороною населених пунктів в агдеринському і фізулінському напрямках. У відомстві нагадали про те, що міністр Закир Гасанов віддав наказ збройним силам республіки бути готовими завдати ударів по Степанакерту, столиці Нагірного Карабаху.
«Своїми діями вірменська сторона наближає удар по Ханкенді (Степанакерт)», - сказав керівник прес-служби Міноборони Азербайджану.


Раніше азербайджанський блогер Фатіма Ахметова повідомила, що снаряди, які випустили вірменські військові, впали на територію Ірану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?