Ажіотаж недоречний. ЗСУ тільки виконали певні завдання на лівобережжі Дніпра — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

Ажіотаж недоречний. ЗСУ тільки виконали певні завдання на лівобережжі Дніпра — Маляр

Ажіотаж  недоречний. ЗСУ тільки виконали певні завдання на лівобережжі Дніпра — Маляр
Джерело:  online.ua

Ажіотаж недоречний: ЗСУ тільки виконали певні завдання на лівобережжі Дніпра. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Джерело: Ганна Маляр

Підрозділи ЗСУ виконали завдання на лівому березі Дніпра

Ганна Маляр заявила, що приводів для ажіотажу довкола звільнення лівого берега Дніпра на Херсонщині поки що немає.

Знову почався експертний ажіотаж довкола лівого берега на Херсонщині. Приводів для ажіотажу немає. Я щойно повернулась з тих місць.

Для того, щоб там висадитись, не бути знищеним та ще й закріпитись, потрібно зачистити територію і відкинути ворога. Ми бережемо людей, тому працюємо контрбатарейно, – уточнила Маляр.

Так, там певні підрозділи виконали певне завдання. Це передбачувано, адже наша мета – повернути всі тимчасово окуповані території, тож ми скрізь відпрацьовуємо таку можливість.

Що відомо про ЗСУ на лівобережжі Херсонщини

9 серпня в Інституті вивчення війни (ISW) заявили, що українські сили, ймовірно, здійснили обмежений рейд через річку Дніпро та висадилися на східному березі Херсонської області. Хоча неясно, чи вдалося українським військовим закріпитися на лівому березі річки.

За словами екс-заступника начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенанта Ігоря Романенка, українські військові успішно форсували Дніпро і зайняли кілька плацдармів для подальшого контрнаступу на лівому березі у Херсонській області.

Ганна Маляр не підтвердила цей факт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?