"Азов" розпочав контратаку у Маріуполі попри переважаючі сили РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

"Азов" розпочав контратаку у Маріуполі попри переважаючі сили РФ

"Азов" розпочав контратаку у Маріуполі попри переважаючі сили РФ
Джерело:  online.ua

В Маріуполі тривають запеклі бої за місто. Так, 18 квітня стало відомо, що попри переважаючі сили російських окупантів, бійці полку "Азов" проводять контратаку.

Джерело: Твіттер-сторінка полку "Азов"

 "Азов" проводить контратаку у Маріуполі

Українські воїни оприлюднили у соціальних мережах відео, на якому видно, як вони йдуть в наступ та змушують російських окупантів ховатися. Так, кілька "Азовців" змушують переховуватись десяток росіян.

Хоча наші бійці не здаються й дають потужну відсіч загарбникам - Маріуполю досі потрібна допомога. Згідно з останніми даними, довколо міста росіяни розгорнули 4 "фільтраційні" табори та продовжують депортувати українців на непідконтрольні нашій державі території та в Росію.

Так, нещодавно стало відомо, що до окупованого Донецька депортували лікарів, тому в місті немає медиків.

Окрім того, що в місті немає води, їжі, опалення, світла, то тепер немає можливості отримати навіть консультацію, не кажучи вже про якісну медичну допомогу.

Бійці "Азову" неодноразово закликали українську владу спробоувати деблокувати Маріуполь, оскільки у них закінчуються ресурси для оборони.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?