"Азов" влаштував у Харкові гучний інцидент з новорічними ялинками: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

"Азов" влаштував у Харкові гучний інцидент з новорічними ялинками: з'явилися фото

"Азов" влаштував у Харкові гучний інцидент з новорічними ялинками: з'явилися фото
Джерело:  NR

У Харкові на ялинкових базарах між зупинкою "Молодіжна" та Олексіївським ринком бійці "Азова" забрали у продавців ялинки і роздали людям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsRoom.
Згідно з повідомленням, увечері 15 грудня на ялинковий базар прийшли 150 осіб і почали вимагати в одного з реалізаторів документи на товар. У свою чергу, чоловік заявив, що дерева зрубані легально, і готовий був показати документи, але активісти вже почали роздавати дерева перехожим.
"Приїхали на двох автобусах. У цивільному. П'ятеро були в одязі з символікою "Азова". У нас всі документи були, всі бірки. На точці було 700 ялинок. Всі вони були роздані безкоштовно", - розповів обурений реалізатор.

Читайте також: Як зробити альтернативну ялинку до Нового року своїми руками: яскраві фото
Також чоловік додав, що написав заяву за цим фактом в поліцію.
"Азов", в свою чергу, написав заяви про незаконну торгівлю хвойними деревами. Крім того, активісти стверджують, що ніяких чіпів у реалізаторів не було. У поліції заявили, що перевіряють ці твердження і справжність документів на право торгівлі.
Як повідомляв ONLINE.UA, невідомий обстріляв машину харківського лідера Громадянського корпусу "Азов" Олега Ширяєва ввечері 1 грудня, в результаті події ніхто не постраждав.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?