Багаті також плачуть: засновник Amazon збіднів на мільярди за одну добу
Категорія
Технології
Дата публікації

Багаті також плачуть: засновник Amazon збіднів на мільярди за одну добу

Багаті також плачуть: засновник Amazon збіднів на мільярди за одну добу
Джерело:  online.ua

Акції американської компанії Amazon нещодавно сколихнулися - це спричинило невелике зубожіння найбагатшої людини планета Джеффа Безоса. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на CNBC.

Протягом однієї доби мільярдер втратив близько 7 мільярдів доларів США. Падіння акцій спровокувало розчарування інвесторів через оприлюднення прибутків Amazon за 3-й квартал 2019 року.

Загалом "зубожіння" сягнуло 6,6%. Компанія у 3-му кварталі 2018 року отримала 3,7 мільярда, а за підсумками аналогічного періоду цьогоріч - лише 3,2 мільярда.

Наразі Безос володіє 57,6 мільярда доларів з усіх фінансових ресурсів Amazon. Через падіння він втратив близько 6,9 мільярда доларів.

У разі подальшого падіння акцій американської компанії Джефф Безос може втратити лідерську позицію у рейтингу багатіїв планети. Його головний конкурент - засновник Microsoft Білл Гейтс. Вони мають багатства у 111 та 107 мільярдів доларів відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA, Джефф Безос під час коференції re: Mars у Лас-Вегасі розповів детально про плани колонізувати поверхню Місяця. Він вважає, що первинне завдання у цьому процесі - перенос важкої промисловості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?