Багато гарячих голів: Зеленський пояснив можливий зрив переговорів щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Багато гарячих голів: Зеленський пояснив можливий зрив переговорів щодо Донбасу

Багато гарячих голів: Зеленський пояснив можливий зрив переговорів щодо Донбасу

Український президент Володимир Зеленський відреагував на можливість безрезультатного завершення переговорів щодо Донбасу на міжнародному рівні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, українці показали, для проведення в ОРДЛО вони хочуть повернення кордону. Ці моменти - дуже складні у контексті переговорів з РФ.

"У будь-якому випадку я не почну війну на Донбасі", - прокоментував Зеленський вірогідність зриву наново пожвавленого процесу врегулювання.

Він зазначив, що в Україні є "багато гарячих голів". Вони вважають, що ОРДЛО треба повертати силою та нібито не думають про наслідки.

"Я вважаю, що цими людьми керують попередні правителі. І, чесно кажучи, мене це дивує. І не лише мене – запитайте політиків за кордоном. Усі дивуються, що таких людей підтримують і підживлюють, кажучи: це наша країна, завтра ми її отримаємо", - пояснив президент.

Нагадаємо, переговори "нормандської четвірки" на рівні лідерів заплановані на 9 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Донбасі загинули двоє військовослужбовців. Це сталося під час спроби ворожої диверсійної групи перейти лінію зіткнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?