Багато маніпуляцій: Гончарук розповів про ситуацію з МВФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Багато маніпуляцій: Гончарук розповів про ситуацію з МВФ

Багато маніпуляцій: Гончарук розповів про ситуацію з МВФ
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в своєму відеоблозі, опублікованому у Facebook, заявив, що цього тижня група міністрів їде до США на черговий раунд переговорів з Міжнародним валютним фондом про нову програму співпраці з Україною, передає ONLINE.UA.

"Багато маніпуляцій навколо переговорів з МВФ. Постійно в пресі з'являються атаки різного роду про те, що нібито вони зупинені, перервані. Наша група міністрів разом з представниками Національного банку поїде до США для того, щоб продовжити переговори з Міжнародним валютним фондом за програмою, яка, за нашими очікуваннями, оцінками, повинна початися вже в цьому році", - сказав Гончарук.

Він наголосив, що цю програму уряд очікує на три роки, і "це стане основою для побудови співпраці з усіма міжнародними партнерами".

Раніше заступник глави Національного банку Катерина Рожкова заявила, що переговори України з МВФ про нову кредитну програму гальмуються через суперечку між державою і бізнесменом Ігорем Коломойським за контроль над націоналізованим ПриватБанком.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Гончарук назвав терміни підписання угоди за новим кредитом з МВФ. Український прем’єр розраховує, що угоду за новою програмою кредитування в розмірі 5-6 млрд доларів з МВФ вдасться укласти до кінця року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?