Багато поранених: Міноборони розповіло про гарячу добу на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Багато поранених: Міноборони розповіло про гарячу добу на Донбасі

Багато поранених: Міноборони розповіло про гарячу добу на Донбасі
Джерело:  УНН

Прес-секретар Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу в  зоні антитерористичної операції на Донбасі  7 українських військовослужбовців отримали поранення і 2 отримали контузію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.
"За минулу добу, на щастя, загиблих немає, 7 військовослужбовців отримали поранення і двоє отримали контузію", - сказав Лисенко на брифінгу.
Всього за минулу добу, з 12 на 13 жовтня, бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.
У той же час, в головному управлінні розвідки Міноборони України відзначили, що в зоні АТО протягом доби загинули три бойовики і десять поранені.
"Чергові втрати ВС РФ на сході України протягом доби склали три загиблих військовослужбовців "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК (Донецьк)" і 10 поранених зі складу "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ)", "100-ї окремої мотострілкової бригади (Донецьк) 1-го АК (Донецьк)" і "6-го окремого механізованого полку (Стаханов - зараз Кадиївка) 2-го АК (Луганськ) "ВС РФ", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA,  через загострення на маріупольському напрямі на Донбасі в підвищену боєготовність приведена 2-а лінія оборони Збройних Сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?