Багато поранених: в Міноборони розповіли про гарячу добу на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Багато поранених: в Міноборони розповіли про гарячу добу на Донбасі

Багато поранених: в Міноборони розповіли про гарячу добу на Донбасі
Джерело:  online.ua

За добу 4 листопада в результаті бойових дій на Донбасі поранені 5 українських військових, загиблих немає, заявив спікер Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».


"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих в рядах українських військ немає, але 5 військовослужбовців отримали поранення", - сказав Лисенко на брифінгу 5 листопада.


При цьому він не уточнив, де саме і за яких обставин отримали поранення військовослужбовці Збройних Сил України.


У той же час Лисенко повідомив, що дві третини епізодів активності російсько-окупаційних військ припадає на маріупольський напрямок.


За словами Лисенка, на ділянці фронту Гнутове-Широкине противник масово застосовує міномети і гармати.


Читайте також:  Нові втрати в зоні АТО і настрої місцевих: з'явилася важлива заява


"Минулої доби по наших позиціях було випущено більше 70 боєприпасів з важкого озброєння ворога", - сказав Лисенко.


Спікер Міноборони з питань АТО також додав, що найпотужніший мінометний обстріл з боку супротивника стався в Красногорівці.


"В цілому бойові дії тривають по всьому фронту, і українські війська змушені відкривати вогонь у відповідь", - повідомив Лисенко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті бойового зіткнення на Донбасі 3 листопада один військовий був поранений, також в результаті обстрілів Авдіївки один український боєць загинув, ще один отримав важке поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?