Багатостраждальну Одесу сильно поплескав ураган: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Багатостраждальну Одесу сильно поплескав ураган: з'явилися фото і відео

Багатостраждальну Одесу сильно поплескав ураган: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

В Одесі пройшов сильний ураган, на море спостерігається шторм, при цьому через стихію в мікрорайоні Аркадія впав будівельний кран, також в місті стався ряд інцидентів з поваленими деревами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


Відзначається, що сильний вітер і дощ спровокували транспортний колапс у мікрорайоні Аркадія.


В даний час будівельники намагаються забрати з проїжджої частини металеву конструкцію крана і відновити рух транспорту.


Автомобіль Mitsubishi, який опинився під краном, вже дістали з-під завалів.


Також  timer-odessa.net  зазначає, що в результаті поривів сильного вітру в Одесі обвалився ще один будівельний кран - другий випадок стався на Фонтанській дорозі, 110 біля 8-ї лікарні. В результаті події ніхто не постраждав.


При цьому "Одеський паблік" повідомляє, що в центрі Одеси, в районі будинку №2 по вулиці Успенській, на автомобіль впало дерево.


При цьому дерево, що впало на 5-й станції Фонтану пошкодило одразу два припарковані автомобілі - Kia і Peugeot.


Також повідомляється, що на Пересипі впало відразу п'ять тополів.


Як повідомили кореспонденту "Сегодня.ua" в прес-службі патрульної поліції Одеси, о 10:30 на вулиці Отамана Головатого, 84, дерево, що впало на машину, придавило водія. Водія госпіталізували в лікарню.


Ураганний вітер викликав сильний шторм на морі. Стихія в Одеській затоці розхвилювалася настільки сильно, що бризки від хвиль з легкістю долітають на парковку. Крім того, вируючі води періодично "плюються" досить масивними каменями: деякі більші стопи дорослого чоловіка, повідомляє"Пушкинская".




Як зазначають місцеві ЗМІ, через негоду в багатьох навчальних закладах, а також в національному університеті імені Мечникова скасували заняття. При цьому дитячі садки в Одесі працюють в звичайному режимі.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в суботу, 8 жовтня, Одесу знову накрив багатогодинний дощ, який викликав підтоплення старої частини міста.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?