Бахмута більше не існує — українські фотографи оприлюднили жахливі кадри
Категорія
Україна
Дата публікації

Бахмута більше не існує — українські фотографи оприлюднили жахливі кадри

Бахмута більше не існує — українські фотографи оприлюднили жахливі кадри
Джерело:  online.ua

Російські військові злочинці з армії РФ вщент знищили Бахмут на Донеччині. Українські фотографи Костянтин та Влада Ліберови оприлюднили жахливі кадри зруйнованого міста. 

Джерело:  Instagram  Костянтина та Влади Ліберових

Армія РФ повністю зруйнувала Бахмут 

Бахмута більше не існує. Те, що ви бачите - залишки колись дійсно красивого міста з досить розвиненою інфраструктурою і приємною архітектурою. Росія і Пригожин разом з "вагнерами" вирішили звільнити Бахмут. Звільнити від нормального цивілізованого щасливого життя, - зазначили фотографи, оприлюднивши відповідні фото та відео.

За словами фотографами, наразі від Бахмута залишився лише "руський мир", саме такий, яким він є.

Люди, що жили у цих будівлях, нині зруйнованих дощенту, - втратили все. Їхнє рідне місто стерли з лиця землі. Немає нічого... Ще одне місто України, про яке можна написати: "населення 0 осіб, - зазначають фотографи.

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Бахмуту  

За інформацією представників Держприкордонної служби, українські військові продовжують успішно просуватись в районі Бахмута та знищують цілі підрозділи російських військових злочинців.

За словами бійців, основне завдання зараз - знешкодити якнайбільшу кількість ворожої піхоти.

Для цього застосовують найрізноманітніші засоби: скиди з дронів, автоматичні гранатомети, міномети, СПГ, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Своєю чергою, аеророзвідники ДПСУ оперативно корегують удари та відстежують дії супротивника.

Частина російських військових не витримує натиску і добровільно здається в полон, - зазначають у відомстві.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?