Баканов пояснив, як працюватиме СБУ після реформи
Категорія
Політика
Дата публікації

Баканов пояснив, як працюватиме СБУ після реформи

Баканов пояснив, як працюватиме СБУ після реформи
Джерело:  24 канал

Очільник Служби безпеки України Іван Баканов розповів, у якому напрямку працюватимуть силовики у майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, новим пріоритетом стане контррозвідка. Фінансовими злочинами займатимуться представники Бюро фінансових розслідувань.

Окрім того, силовики СБУ братимуть участь у створенні єдиної програми для запобігання економічним злочинам та випередження таких інцидентів.

"Але якщо говорити про розслідування, то цим в перспективі, очевидно, буде займатися Державне бюро фінансових розслідувань", - резюмував Баканов.

Він також наголосив на своєму здивуванні про необхідність обмеження контррозвідувальних повноваженнях.

"Коли говорять про те, що наша контррозвідувальна діяльність повинна бути чимось обмежена, мене це дивує. Сьогодні багато нових видів загроз, які диктує сучасний світ", - вважає очільник СБУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині жовтня Іван Баканов виступив перед президентом Володимиром Зеленським із законопроєктом щодо реформи СБУ. Він оголосив, які моменти у роботі спецслужби потрібно змінити та визначив пріоритетні напрямки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?