Balenciaga створив новий епізод Сімпсонів для показу колекції
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Balenciaga створив новий епізод Сімпсонів для показу колекції

Balenciaga створив новий епізод Сімпсонів для показу колекції
Джерело:  online.ua

Будинок моди Balenciaga показав колекцію весна-літо 2022 в останньому зі знятих епізодів "Сімпсонів". Показ традиційно пройшов в Парижі, за сюжетом серії, Гомер в останній момент згадує про день народження своєї дружини Мардж і вирішує подарувати їй сукню всесвітньо відомого бренду, але в кінцевому підсумку може лише позичити її на пів години.

Джерело: пресцентр Balenciaga 

Плаття виявляється занадто дорогим для сім'ї, і Мардж відправляє його назад із запискою. Лист до креативного директора будинку для людей дуже розчулив Демна Гвасалію і він запрошує родину Сімпсонів в Париж стати моделями для показу бренду.

Для присутніх на відкритті реального показу Весна / Літо 2022, поява Гомера Сімпсона стало несподіванкою. В ексклюзивній анімації Гомер, Мардж, Барт, Ліза і Меггі простують по подіумі в речах з нової колекції. Серед присутніх в залі в першому ряду видно Кім Кардашьян, Каньє Уеста, Джастіна Бібера, Анну Вінтур.

Деякі з елементів епізоду свідчать про те, що, як запевняють критики, індустрії моди давно пора відмовитися від надмірної помпезності.
Зокрема, мова йде про жартівливе пародіювання надутих губ, як атрибуту модних віянь сучасності, незмінного вже протягом століть куріння ... Розвеселили також спроби Гомера вимовити назву бренду ( "Це що, Баленсіагага?").

«Я завжди любив Сімпсонів за їх глузливий характер і трохи романтично-наївну сторону», - заявив Демна Гвасалія, який з 2015 року займає посаду креативного директора модного дому Balenciaga.
Він додав, що команда творців "Сімпсонів" також була неабияк зацікавлена в співробітництві.

Нагадаємо, Balenciaga — будинок моди, заснований в Іспанії Кристобалем Баленсьягою, іспанським дизайнером, що народився в Країні Басків. У нього була репутація кутюр'є безкомпромісних стандартів, і Крістіан Діор називав його «майстром всіх нас». Його спідниці з бульбашками і дивні, жіночі, але ультрасучасні форми були товарними знаками будинку. Будинок Balenciaga тепер належить французькій багатонаціональній компанії Kering.

Читайте також:

  • ЗМІ дізналися, хто купує легендарний будинок моди Versace.

  • Пенелопа Крус вразила сукнею з спокусливим декольте: з’явилися фото.

  • Найкрасивіша супермодель 2016 року знялася оголеною в рекламі Versace: яскраві фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?