Банк Коломойського оштрафували на чверть мільйона
Категорія
Економіка
Дата публікації

Банк Коломойського оштрафували на чверть мільйона

Банк Коломойського оштрафували на чверть мільйона
Джерело:  online.ua

Антимонопольний комітет оштрафував ПриватБанк на 247,8 тис. грн за порушення конкурентного законодавства.


Про це повідомляє ONLINE. UA з посиланням на прес-служба АМКУ.


«Оштрафовано ПАТ КБ "ПриватБанк" на 247 тис. 800 грн за два порушення конкурентного законодавства у вигляді неподання інформації на вимогу голови комітету у встановлені терміни», - йдеться в повідомленні. Антимонопольний комітет не розкриває подробиці порушення ПриватБанку.


Як раніше повідомляло "Дзеркало тижня", АМКУ відкрив справу стосовно "Приватбанку" за відмову надати матеріали, необхідні для розслідування двох епізодів можливого порушення законодавства про захист конкуренції. Йшлося про інформацію, пов'язану з ознаками скоєння ПАТ "Укртатнафта", ПАТ "НПК-Галичина", ТОВ "Галнафта", ТОВ "ТД "Прікарпаттянафтотрейд", ТОВ "Котлас", "Полігональ", ТОВ "Гарант-УТН" антиконкурентних узгоджених дій, що спотворили результати продажу нафти і газового конденсату на аукціоні.


Нагадаємо, 41,66% акцій Приватбанку належить Ігорю Коломойському, а 33,25% - Геннадію Боголюбову.


Станом на 1 жовтня 2015 року з розміром активів  ПриватБанк займав 1-е місце (241,8 млрд грн) серед 122 діючих фінустанов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?