Барак Обама поділився списком улюблених серіалів
Категорія
Культура
Дата публікації

Барак Обама поділився списком улюблених серіалів

Барак Обама поділився списком улюблених серіалів
Джерело:  online.ua

Колишній американський лідер Барак Обама в останній місяць року традиційно ділиться зі своїми прихильниками новими кінопорадами. Цього разу легендарний політик назвав улюблені серіали, які він переглянув у 2020 році. Це він зробив під час інтерв'ю видання Entertainment Weekly. Варто зазначити, що наразі експрезидент США актвино працює над своїми мемуарами, які невдовзі з'являться на прилавках. Однак у перерві між написанням книги він залюбки переглядає серії популярних проєктів. У списку серіалів, які залюбки переглядає Барак Обама – лише 4 стрічки, передає ONLINE.UA.

"Краще подзвоніть Солу"

Серіал розповідає про адвоката Сола Гудмана, який будує свою кар'єру в юриспруденції. Цей персонаж добре відомий прихильникам "Пуститися берега", адже саме він буде вирішувати всі складні питання. Та як Сол Гудман став не захисником у кримінальних справах, а безпринципним адвокатом, готовим захищати у суді будь-кого, хто має гроші – глядачі дізнаються у напруженому сюжеті "Краще подзвоніть Солу".

"Краще подзвоніть Солу". Там чудові персонажі і дослідження темної сторони американської мрії", – прокоментував свій Барак Обама.

"У кращому світі"

Цей серіал розповідає про Елеонору Шеллстроп, яка приходить до тями у незнайомому місці. Виявляється, жінка померла після того, як її збила автівка, а врятувати красуню намагався парамедик, який раніше був її коханцем. Та це далеко не всі курйози, які чекають на глядачів. Героїня випадково потрапила у "краще" місце – такий собі рай, де все наповнене щастям. Але за життя вона накоїла чимало дурниць, які могли б їй забезпечити місце в "гіршому" світі. Тому тепер головна задача жінки – не викрити свого секрету та залишитись в раю.

"У кращому світі" – мудре і миле поєднання безглуздої комедії та серйозних філософських питань, – пояснив колишній президент США.

"Вартові"

В альтернативній реальності американці живуть без інтернету та мобільних телефонів. І все не було б загрозливо, якби жах на людей не наводила радикальна організація "Сьома кавалерія". Країною прокочується хвиля нападів на поліцію, яка сіє не тільки страх, але й ненависть та жорстокість в суспільстві. Навести лад беруться месники – супергерої, яких також оголошено ворогами.


"Хлопаки"

Супергерої з надздібностями можуть вважатись зірками. Однак що робити, якщо за маскою приховується людина, яка переслідує тільки власні інтереси та переступає межу закону, коли їй заманеться? Саме таких супергероїв показують творці комедійного серіалу "Хлопаки".

Як повідомляв ONLINE.UA, у компанії Disney офіційно оголосили про плани зняти новий фільм про пригоди археолога Індіану Джонса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?