Барселона суворо покарає Мессі за бойкот - що сталося
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона суворо покарає Мессі за бойкот - що сталося

Барселона суворо покарає Мессі за бойкот - що сталося
Джерело:  online.ua

Форвард "Барселони" Ліонель Мессі відмовився повертатися на головну базу клубу для тренувань перед новим сезоном. Керівництво команди вирішило покарати зіркового футболіста за такий вчинок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журналіста Танкреді Палмера.

За офіційними даними, тренування для підготовки до нового сезону іспанської Ла Ліги почалися 31 серпня. Мессі тим часом на знак протесту не з'явився навіть на медичному огляді гравців, його не було напередодні в розташуванні клубу.

"Барселона" вирішила зарізати зарплатню Мессі відповідно до кожного дня, який він пропустить", - підкреслив журналіст.

Слід зауважити, суперечки поміж аргентинським нападником та "Барселоною" тривають вже довгий час, однак офіційних деталей про конфлікт замало. Кілька місяців тому з'являлися окремі уривки джерел щодо наміру Мессі залишити команду, він невдоволений підходом керівництва до роботи.

Напередодні видання Marca проінформувало, що Мессі не буде виходити на поле за "Барселону" наступного сезону іспанського турніру, який розпочнеться вже 12 вересня. Відсутність гравця на базі клубу підтверджує цю інформацію.

Нагадаємо, уся професійна кар'єра в футболі для Мессі пов'язана виключно з "Барселоною". Він почав грати за цей клуб з юнацтва, його контракт, як передбачалося, триватиме щонайменше до 2021 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, у рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів іспанська "Барселона" перемогла італійську команду "Наполі" з рахунком 3:1. Героєм матчу в черговий раз став нападник "Барси" — аргентинець Ліонель Мессі. На 23-й хвилині матчу він виконав неймовірний дриблінг, неймовірним чином відправивши м’яч у ворота суперника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?