Батьки допомагають: українські митники повеселили відео про свої багатства
Категорія
Події
Дата публікації

Батьки допомагають: українські митники повеселили відео про свої багатства

Батьки допомагають: українські митники повеселили відео про свої багатства
Джерело:  online.ua

Журналісти Слідство.інфо спробували з'ясувати, на які кошти українські митники з Волині ведуть розкішне життя, і як вони заробили на своє майно.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеосюжет  Слідство.інфо.


Заступник начальника Волинської митниці Державної фіскальної служби Леонід Негрич задекларував понад 2 мільйонів готівки, однак офіційно за рік отримав 65 тисяч гривень зарплати.


За словами чиновника, йому допомагають батьки, які живуть і працюють за кордоном.


Заступник голови Волинської митниці також розповів, що його заощадження зберігаються з часів, коли він був приватним підприємцем. Це було сім років тому.


Читайте також:  У київській судді знайшли величезний загадковий будинок: з'явилися фото і відео


При цьому заступник начальника митного поста «Ягодин» Володимир Пінчук задекларував рекордну кількість нерухомого майна: будинок на озері Світязь, 11 ділянок, 4 магазини, два житлових будинки і квартира.


За його словами, його дружина займається підприємницькою діяльністю більше 20 років, а бізнес вона отримала від батька.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися фотографії з корпоративу чиновників Державної фіскальної служби, який обійшовся ДФС в величезну суму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?