"Батьківщина" перемогла на виборах в ОТГ, - екзит-пол
Категорія
Політика
Дата публікації

"Батьківщина" перемогла на виборах в ОТГ, - екзит-пол

"Батьківщина" перемогла на виборах в ОТГ, - екзит-пол

Партія ВО «Батьківщина» отримала перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ), які відбулися 29 жовтня в усіх областях України. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного місцевими громадськими організаціями спільно з «Батьківщиною Молодою» у 59 ОТГ, які в ефірі «NewsOne» оголосила Юлія Тимошенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу партії.

«Незважаючи на весь тиск, який чинила команда президента, «Батьківщина» набрала 23%, відповідно до результатів екзит-полу. А БПП «Солідарність» при всьому шаленому адмінресурсі, при маніпуляціях та брудних технологіях, взяв лише 18%», – наголосила вона.

Нагадаємо, під час попередніх хвиль виборів в ОТГ (11 грудня 2016 р., 18 грудня 2016 р., 30 квітня 2017 р.) партія «Батьківщина» також посіла впевнене перше місце.

Зведені результати виборів за цей період є такими:

Також зазначимо, що в понеділок, 30 жовтня, о 10.00 лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко планує оприлюднити попередні результати паралельного підрахунку голосів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?