"Батьківщина" відзначила особливий цинізм у заклику Порошенка до чесних виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

"Батьківщина" відзначила особливий цинізм у заклику Порошенка до чесних виборів

"Батьківщина" відзначила особливий цинізм у заклику Порошенка до чесних виборів
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Коментар щодо заклику Петра Порошенко до усіх політичних сил власним прикладом «встановити гідний стандарт вільного і чесного волевиявлення» у рамках президентської виборчої кампанії з’явився на сайті політичної партії «Батьківщина», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА «Інтерфакс-Україна».

"Нинішній глава держави швидко второпав, що влада, яка не дбає про народ, може триматися лише на обмані та силі. Застосування адмінресурсу та використання підконтрольних силовиків для тиску на опонентів, залякування бюджетників та банальний підкуп – ось справжні цінності, на які робить ставку нинішній режим. Аби потім легалізувати потрібний результат за допомогою лояльних ЗМІ та ЦВК", - йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті партії.

У "Батьківщині" вважають, що особливий цинізм у заклику Порошенка полягає в тому, що "захистити вибори від гібридних викликів» просить людина, яка намагалася використати війну як інструмент для зриву перегонів".

"І лише спільна і своєчасна реакція українського суспільства та по-справжньому відданих демократичним цінностям політичних сил вкупі із жорсткою позицією західних лідерів не дозволили йому це зробити", - йдеться у повідомленні. При цьому у партії заявляють, що нині технологи Порошенка готують ґрунт для масштабних фальсифікацій, традиційно прикриваючи це пишномовною патетикою.

"Розуміючи, що 5 років бездарного управління не залишили нинішньому президенту шансів не те, що на переобрання, а й на вихід до другого туру, його технологи нині активно готують ґрунт для масштабних фальсифікацій, традиційно прикриваючи це пишномовною патетикою. Так само як бізнес на крові – закликами до патріотизму", - наголошують у "Батьківщині".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?