"Баварія" зробила два гучних трансфери за 70 млн євро
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Баварія" зробила два гучних трансфери за 70 млн євро

"Баварія" зробила два гучних трансфери за 70 млн євро
Джерело:  online.ua

Мюнхенська "Баварія" оголосила про перехід двох новачків.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на німецький клуб, баварці підписали 5-річні контракти з німецьким захисником Матсом Хуммельсом і португальським півзахисником Ренату Санчесом.
За трансфер Ренату Санчеса баварці заплатили "Бенфіці" 35 мільйонів євро. А перехід Хуммельса з дортмундської "Боруссії" обійшовся мюнхенцям в 35-38 млн євро.
Хуммельс зізнався, що рішення перейти в "Баварію" далося йому важко.
"Я завжди з гордістю носив чорно-жовту форму і був частиною цієї фантастичної команди. Перед поверненням до рідного міста хочу допомогти "Боруссії" виграти Кубок Німеччини і відзначити це свято з уболівальниками. Докладу для цього максимум зусиль, як і всі інші футболісти "Боруссії". Від щирого серця дякую партнерам, уболівальникам і всім, хто пов'язаний з клубом, за цей чудовий час", - сказав Хуммельс.
ДИВІТЬСЯ: "Бавариія" з рекордом виграла чемпіонат Німеччини: опубліковані фото і відео
Нагадаємо, влітку "Баварію" очолить італійський фахівець Карло Анчелотті, а Пеп Гвардіола відправиться в "Манчестер Сіті".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?