Байден остаточно визначився з політикою щодо Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден остаточно визначився з політикою щодо Росії

Байден остаточно визначився з політикою щодо Росії
Джерело:  online.ua

Новий американський глава Джо Байден визначився з політикою щодо Росії. Він обрав жорсткий курс і буде відповідати санкціями на всі "шкыдливы" дії режиму російського президента Володимира Путіна. Вже зараз в Білому домі готують нові заходи проти Росії, які стануть відповіддю на агресыю Кремля. Про це повідомив радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт адміністрації прездідента США.

"Байден зайняв тверду позицію щодо Росії, включаючи роботу з європейцями над санкціями за отруєння Олексія Навального і підготовку додаткових відповідей на інші зловмисні дії, вжиті Росією", - заявив Салліван.

До речі, нові санкції проти Росії з боку Європейського Союзу і США спровокували миттєву жорстку реакцію команди глави Кремля Володимира Путіна. Так, посол РФ в Штатах Анатолій Антонов назвав неприйнятними претензії Білого дому щодо прав людини в Росії, а також поскаржився, що ніхто не має права вчити росіян, як жити. Антонов стверджує, що лідера російської опозиції засудили за економічні злочини, а заклики звільнити головного ворога Путіна він назвав "втручанням у внутрішні справи суверенної держави".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС виступили за пом'якшення санкцій проти Росії і режиму Путіна. Між послів європейських країн виникли серйозні протиріччя щодо політики відносно РФ. Вони закликають перейти до менш "войовничої" політиці, оскільки підхід ЄС до Росії "застарілий і занадто зосереджений на українському конфлікті".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?