Байден публічно почав погрожувати Трампу — що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден публічно почав погрожувати Трампу — що відбувається

Байден публічно почав погрожувати Трампу — що відбувається
Джерело:  online.ua

Команда кандидата в президенти США від демократів Джо Байдена почала публічно погрожувати своєму супернику-республіканцю Дональду Трампу примусовим виселенням з Білого дому після того, як стало відомо, що чинний американський лідер не планує "здаватись" та покидати президентське крісло. З окремою заявою з цього приводу виступив речник штабу Байдена Ендрю Бейтс, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Як ми сказали 19 липня, на цих виборах рішення приймає американський народ. І уряд Сполучених Штатів цілком здатний вивести порушників з Білого дому", — публічно пригрозив Бейтс, очевидно маючи на увазі президента-республіканця.

Ця заява прозвучала після того, як стало відомо, що Трамп не планує визнавати поразку, якщо Байден буде визнаний обраним президентом США вже 6 листопада. Що важливо розуміти, останні результати підрахунку голосів показують, що Трамп поступається Байдену у ключових штатах, які є вирішальними для перемоги на виборах.

У ніч на п’ятницю Байден вийшов у лідери в Джорджії, а у п’ятницю — в Пенсильванії. Дональд Трамп зразу ж почав скаржитися на чесність виборів у Пенсильванії.

"Філадельфія має прогнилу історію з чесністю виборів",  — написав чинний президент в соціальних мережах.

Окрім того, команда Дональда Трампа 6 листопада наголосила, що вірить у його перемогу та збирається оскаржувати результати виборів.

"Вибори ще не закінчилися. Хибні прогнози про те, що Джо Байден стане переможцем, грунтуються на основі результатів у чотирьох штатах, які ще далеко не фінальні… Байден покладається на ці штати у своїх фальшивих претензіях на Білий дім, але коли результати виборів будуть фінальними, президент Трамп буде переобраний" , — заявив старший радник кампанії Метт Морган.

За його словами, у Джорджії має бути перерахунок голосів, тому що вони "впевнені, що знайдуть неправильно пораховані бюлетеі і президент Трамп у підсумку виграє".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо,  як склалася ситуація з підрахунком голосів  в інших штатах США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?