Байден у Варшаві виступив з промовою щодо вторгнення РФ — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден у Варшаві виступив з промовою щодо вторгнення РФ — відео

Байден у Варшаві виступив з промовою щодо вторгнення РФ — відео
Джерело:  online.ua

Президент США Джо Байден виступив на Замковій площі у Варшаві. Його промова стосувалася російського вторгнення в Україну та захист кордонів НАТО.

Джерело: виступ Байдена

Свій виступ Байден почав зі слів Папи Римського Іоанна Павла II, який закликав світ не боятися під час свого виступу одразу після обрання у жовтні 1978 року.

Це були слова про владу, силу віри та наполегливості польського народу. Це були слова про те, як подолати репресії та жорстокість війни, — наголосив Байден.

Байден закликав світ протистояти президенту РФ Володимиру Путіну і автократії.

У цій вічній боротьбі за демократію та свободу народ України перебуває на передовій. Хоробро протистоїть силам, підтримуючи демократичні принципи, свободу слова, свободу зборів, свободу віросповідань. Ці принципи мають значення на них засноване вільне суспільство. Апетити та амбіції небагатьох, які хочуть домінувати та підпорядкувати собі волю багатьох людей, — сказав він.

Він також підкреслив, що НАТО буде захищатися в разі нападу РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?