Байкер Путіна насмішив соцмережі словами про казкового Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Байкер Путіна насмішив соцмережі словами про казкового Трампа

Байкер Путіна насмішив соцмережі словами про казкового Трампа
Джерело:  BBC

Російський байкер Олександр Залдостанов ("Хірург"), відомий своєю підтримкою президента РФ Володимира Путіна, назвав новообраного президента США Дональда Трампа "новорічною казкою", в яку хочеться вірити росіянам.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю російській службі ВВС.
"Трамп для Росії — це така новорічна казка, в яку кожен російська людина хотів би повірити. Сильний хлопець Трамп переміг стару Ізергіль і Кощія Безсмертного. Ми всі хотіли б вірити, що з його приходом щось стратегічно зміниться", — повідав він.
У той же час, "Хірург" визнав, що "насправді навряд чи щось сильно зміниться".


Читайте також: Моторола не дожив: мережу насмішив путінський байкер на економічному форумі, з'явилося  фото


"Америка — це культ, це релігія, і від того, що там помінялися жерці, нічого не зміниться. Трамп буде робити все, щоб Америка була сильною державою. Розмовляти з Америкою на рівних ми зможемо тільки тоді, коли самі будемо сильними", - додав мотоцикліст.
При цьому він заявив, що "є одне велике "але".
"Особистість відіграє велику роль в історії. Я вважаю, що Трамп - та особистість, яка якщо і не прибере одвічне суперництво, то може прибрати злобу і ненависть, які в цьому суперництві присутні. Якщо б прийшла стара Ізергіль, то злоби у відносинах було б більше", - розповів він, натякаючи на програла Хілларі Клінтон.
Також байкер зазначив, що, на його думку, визнання Трампом окупації Криму "буде залежати від того, чи дадуть йому це зробити".
"Якщо він справжній, сильний, духовитый пацан, то він визнає Крим. Він може багато чого змінити", - вважає Залдостанов.


Читайте также: В Украине Путина сравнили со шпаной и назвали страны Европы, которые он может атаковать

Крім того, коментуючи можливе визнання окупації Криму, він додав: "Якщо ж повертатися до казок і до Трампу, то в тому-то і вся інтрига, що іноді казки можуть матеріалізуватися".
"Іноді казки збуваються: якщо вірити в них, думати, якщо це ірраціонально і якщо це не стосується бабла", - розмірковує "Хірург".
Крім того, він зізнався, що не уявляє, щоб президентом Росії став хто-небудь, крім Путіна: "Я не уявляю когось іншого на його місці. Я думаю, і російський народ не представляє. Це гарант держави, людина, за яким стільки років жила Росія".
Байкер запевнив, що не представляє відмови Путіна від участі в президентських виборах.
Ці заяви Залдостанова викликали шквал насмішок в соціальних мережах.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі закипіли після заяв Трампа про майбутнє санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?