Байкерам Путіна вдалося потрапити до Німеччини
Категорія
Світ
Дата публікації

Байкерам Путіна вдалося потрапити до Німеччини

Байкерам Путіна вдалося потрапити до Німеччини
Джерело:  ТАРС

Відомі своєю дружбою з президентом Росії Володимиром Путіним  байкери російського клубу "Нічні вовки" в ході мотопробігу "Дороги Перемоги - на Берлін" прибули з Чехії  до Німеччини і в даний час рухаються в напрямку Берліна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
На чесько-німецькому кордоні була проведена вибіркова перевірка документів, будь-яких проблем у байкерів на цей раз не виникло. По дорозі в Берлін "Нічні вовки" відвідали Дрезден. "Нічні вовки" планують зустріти День Перемоги в Берліні і взяти участь в покладанні вінків до "Воїна-визволителя" в столичному Трептов-парку.
Відзначимо, що в цьому році "вовки" поїхали в дорогу без свого лідера Олександра Залдостанова, відомого під псевдонімом "Хірург", так як йому заборонений в'їзд в ЄС.
Як повідомляв ONLINE.UA,  7 травня сотні активістів в центрі Праги влаштували "коридор ганьби" байкерам Путіна. Активісти з прапорами України, США, Євросоюзу і НАТО скандували "Ганьба!" і "Геть!" Окремі учасники протесту вигукували: "Геть окупантів!", "Чемодан! Вокзал! Росія!".
Також повідомлялося, що  в мережі з'явилися докази відвертої брехні російських ЗМІ щодо того, як в Чехії зустріли байкерів Путіна.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?