Байкери Путіна все-таки прорвалися в Європу
Категорія
Світ
Дата публікації

Байкери Путіна все-таки прорвалися в Європу

Байкери Путіна все-таки прорвалися в Європу
Джерело:  online.ua

Улюблені мотоциклісти президента Росії Володимира Путіна з клубу  "Нічні вовки", які здійснюють мотопробіг "Дороги Перемоги - на Берлін", але не змогли проїхати через територію Польщі, прибули в Європу іншим шляхом.


Про це заявив керівник пробігу Андрій Бобровський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


За його словами, зараз колона налічує близько 20 осіб, але в найближчі дні її ряди будуть поповнюватися новими учасниками пробігу.


Як очікується, до моменту приїзду до Берліна кількість байкерів в мотопробігу досягне декількох сотень.


Нагадаємо, польська влада відмовилися пустити на територію країни учасників групи "Російські мотоциклісти", що запланували мотопробіг до Берліна до 71-ї річниці перемоги у Великій вітчизняній. Москва висловила послу Польщі в Росії Катажині Пелчіньской-Наленч протест. А лідер мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов заявив, у байкерів є "план Б", до якого їм доведеться вдатися в разі, якщо їх не пропустять через кордон Польщі.


Також повідомлялося, що  торік у Німеччині співробітники поліції перегороджували шлях російським байкерам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?