BB-крем: більше, ніж просто тональник
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

BB-крем: більше, ніж просто тональник

BB-крем: більше, ніж просто тональник
Джерело:  online.ua

Мати рівний та здоровий відтінок шкіри мріє кожна дівчина, але далеко не всім щастить від народження. На щастя, дрібні дефекти та естетичні недосконалості сьогодні легко відкоригувати. Все, що для цього потрібно, купити bb крем. Цей косметичний продукт подарує шкірі ідеальний тон.

Що таке ВВ-крем

Абревіатура "ВВ" може бути розшифрована по-різному. Спочатку вона звучала як Blemish Balm Cream - тобто крем-бальзам від недосконалостей шкіри. Сьогодні більш переважає варіант Beauty Balm – бальзам краси. Який би сенс не мали на увазі виробники, суть засобу залишається незмінною - це крем з легкою структурою, здатний приховати незначні дефекти шкіри.

Перший такий продукт був створений ще в середині минулого століття. Крем мав особливу формулу, яка дозволяла клієнтам косметичного салону замаскувати наслідки агресивних процедур для обличчя – наприклад, пілінгу. Крім цього, засіб зволожував і заспокоював шкіру, мав відмінний регенеруючий ефект. Його авторкою стала німецька дерматолог Крістіна Шраммек.

Для яких цілей використовують BB-крем

Крем BB має шість властивостей:

  • він миттєво зволожує - ефект зберігається протягом усього дня;

  • вирівнює тон;

  • освіжає;

  • розгладжує дрібні нерівності;

  • дарує сяйво;

  • підкреслює природну красу шкіри.

ВВ-крем частіше представлений у двох відтінках – бежевий та натуральний бежевий. Текстура засобу легка кремова – адаптація до тону обличчя відбувається у найкоротші терміни. Такий продукт варто спробувати!

Як наносити

Спочатку треба добре вмитися, потім протерти обличчя тоніком - після цього можна наносити BB-крем. Робити це можна так:

  • чистими пальцями – видавіть з тюбика на тильний бік долоні невелику краплю засобу, злегка його розподіліть, щоб крем швидше прийняв температуру тіла. Наносите його на все обличчя або точково опрацюйте певні зони. Рухи мають бути плавними та легкими;

  • спонжем - намочіть губку очищеною водою, злегка відіжміть. Нанесіть засіб на тильну сторону долоні - звідси зручніше набирати засіб на спонж. Легкими пружними рухами нанесіть крем на обличчя. Промийте спонж після використання;

  • пензлем – можна використовувати плоский або округлий зі скошеним краєм пензель. Головне, щоб він був щільно набитий. Для зони навколо очей варто використовувати м'якіший пензлик. Після використання не залишайте пензли непромитими.

Завжди рухайтеся масажними лініями. Через кілька хвилин після нанесення ВВ крему оцініть результат при хорошому освітленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?