Бєланов про загибель Віктора Чанова: він міг ще жити і жити
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бєланов про загибель Віктора Чанова: він міг ще жити і жити

Бєланов про загибель Віктора Чанова: він міг ще жити і жити
Джерело:  Чемпіонат

Володар "Золотого м'яча -1986" Ігор Бєланов не міг заснути через  смерть колишнього одноклубника і легенданого голкіпера "Динамо" Віктора Чанова.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це він розповів в коментарі сайту "Чемпіонат".
"Ми були однією сім'єю. Вчора після того, як дізнався про смерть Віктора, не зміг заснути всю ніч. Незрозуміло, як це сталося. Нічого не знаю про обставини смерті. Я тільки сьогодні приїхав до Києва. Похорон повинен пройти у суботу", - сказав Бєланов.
Говорячи про Віктор Чанов, Бєланов зазначив, що він пішов дуже рано.
"Для мене це стало справжнім шоком. Мені дуже шкода Віктора. Ми були однією сім'єю, яка робила одна справа. Він помер молодим хлопцем, міг би ще жити і жити. Мені досі не віриться, що він покинув нас. Віктор Чанов був дуже хорошим другом і просто легендарним воротарем. Він був доброю, веселою і чуйною людиною. Ніколи не лаявся ні з ким. Ми сильно дружили з Віктором. Буквально місяць тому з ним розмовляли, він прекрасно себе почував, ми жартували і сміялися. він був веселим по телефону", - розповів Бєланов.
Читайте: Рідні Чанова зробили важливу заяву про смерть легенди "Динамо"
Нагадаємо,  Віктор Чанов помер 8 лютого.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  легендарний голкіпер три тижні лежав у комі. У поліції заявили, що Чанов помер від множинних травм при падінні з висоти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?