Бен Аффлек відверто розповів про роман з Дженніфер Лопес
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бен Аффлек відверто розповів про роман з Дженніфер Лопес

Бен Аффлек відверто розповів про роман з Дженніфер Лопес
Джерело:  online.ua

В талановиту співачку та голлівудську акторку Дженніфер Лопес закохувалися чимало зіркових красенів. Одним із них був й актор Бен Аффлек. Він зустрічався з Джей Ло на початку 2000-х та навіть хотів з нею одружитися. Попри те, що весілля все-таки не відбулося, Бен досі згадує про стосунки з красунею. Актор зізнався, що завжди поважав Дженніфер за її працьовитість й талант, а також додав, що досі злиться на тих людей, які ставилися до співачки несправедливо. За його словами, таких випадків було дуже багато. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Hollywood Reporter.

"Люди були страшенно злими. Вони поводили себе як сексисти і расисти. Про неї писали такі підлі речі, що, якби це було в наш час, цих людей негайно звільнили б за їх слова. Але тепер її хвалять і поважають за роботу, яку вона виконала, і за те, чого вона досягла. І так, чорт візьми, і має бути!", – із захватом зазначив Бен Аффлек.

Не можна не згадати про те, що в 2002 році пара Бена та Дженніфер була дуже популярною в Голлівуді, а представники ЗМІ називали її Bennifer. Стосунки голлівудських акторів тривали близько одного-двох років. Попри те, що закохані вже запланували весілля на 14 вересня 2003 року, за день до нього Бен та Дженніфер розірвали заручини.

Зазначимо, що відома співачка нещодавно сама розповідала про пильну увагу преси до їхнього роману з Беном Аффлеком. Красуня дуже щаслива, що зараз її стосунки з Алексом Родрігесом не обговорюються так часто.

"Це було просто безумство. Тепер, принаймні, я можу хоча б трохи показати людям, хто я є насправді. А тоді вони просто вірили всьому, що читали на обкладинці таблоїду. Дуже часто це було неправдою або лише частково правдою", – зазначила голлівудська акторка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дженніфер Лопес підкорила мережу чарівним фото стильному купальнику. Прихильники Джей Ло не приховують захвату та зізнаються, що їхня улюблениця наразі знаходиться в чудовій фізичній формі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?